Beschrijving:Uitblinker 2016
De Uitblinker is een prijs voor jongeren die zich op bijzonder wijze inzetten voor Westland. Bijvoorbeeld door het doen van vrijwilligerswerk of mantelzorg. De prijs wordt eens per jaar uitgereikt en is voor jongeren tussen de 6 en 23 jaar.
Voor 2016 zijn 13 Uitblinkers aangemeld. Deze jonge vrijwilligers/mantelzorgers zijn opgevallen in hun omgeving. De jury, onder leiding van wethouder De Goeij, heeft een zorgvuldige selectie gemaakt en drie vrijwilligers/mantelzorgers geselecteerd voor een tv-portret. De genomineerden zijn immers allemaal Uitblinkers die opgevallen zijn in hun omgeving met het vrijwilligerswerk of mantelzorg. Naar alle aangemelde jongeren wordt waardering uitgesproken. Daarom hebben alle genomineerden van gemeente Westland een attentie ontvangen. De portretjes van de jongeren in hun vrijwilligerswerk of mantelzorg zijn vooral bedoeld als een voorbeeld voor anderen.
Joey Bax (18 jaar) ‘s-Gravenzande
Joey is opgegeven door gymnastiekvereniging OKK, hij is een zeer betrokken vrijwilliger binnen deze vereniging. Naast het geven van training aan 2 jongensgroepen turnen heeft hij ook de mascotte van OKK, genaamd OKKI, tot leven gebracht. En hij zit zelf ook regelmatig ‘in het OKKI-pak’. Joey is altijd aanwezig bij de opbouw van verenigingsactiviteiten, organiseert activiteiten buiten de turntraining en is altijd enthousiast en zet zich voor 100% in voor de vereniging. Hij weet ook anderen te motiveren tot vrijwilligerswerk voor gymnastiekvereniging OKK. Een jonge vrijwilliger die binnen de gymnastiekvereniging een voorbeeld is voor anderen.
Datering:00-00-2016
Collectie:Onderscheidingen
Fotonummer:HAW6-000007
Auteursrechtstatus:Onbekend
Bron:Historisch Archief Westland

Annotaties

Er zijn nog geen annotaties op dit item

Plaats een annotatie

Velden met een zijn verplichte velden.