Beschrijving:Sinds 2014 wordt door de gemeente Westland de Uitblinker uitgereikt. Deze prijs is voor jongeren die zich op een bijzondere manier inzetten voor de Westlandse samenleving.
De gemeente is trots op Westlandse Uitblinkers: jongeren die zich op een veelbelovende of onderscheidende manier inzetten voor de Westlandse samenleving. Met de ‘Uitblinker’ zetten wij deze jongeren in het zonnetje. De gemeente wil op deze manier ook andere jongeren stimuleren om vrijwilligerswerk te doen en daarmee het verschil te maken.
Wethouders Vreugdenhil en Varekamp verrasten de genomineerden 2021 met het nieuws dat zij zich officieel de Uitblinkers 2021 mogen noemen.
Tweelingbroers Bob en Stef van Veen runnen samen een mediabureau dat video’s en foto’s maakt en social media beheert. Zij zijn bij alle communicatie van Voetbalvereniging Westlandia betrokken. Vanuit hun hart voor de club maken zij onder meer de samenvattingen van het 1e zondag team voor Westlandia TV en beheren zij de social mediakanalen. Zij doen dat met veel passie en plezier en staan altijd voor de club klaar.
Datering:00-00-2021
Collectie:Onderscheidingen
Fotonummer:HAW6-000011
Auteursrechtstatus:Onbekend
Bron:Historisch Archief Westland

Annotaties

Er zijn nog geen annotaties op dit item

Plaats een annotatie

Velden met een zijn verplichte velden.