Beschrijving:Platform Gehandicapten Westland heeft de juryprijs van de vrijwilligersjaarprijs 2018 gewonnen. Het publiek stemde voor Team Westland als winnaar van de publieksprijs. Beide winnaars kregen een kunstwerkje met een geldbedrag, overhandigd van wethouder Piet Vreugdenhil tijdens een feestelijke avond in De 3 Winckels in Naaldwijk.

Nieuwe naam
Naast deze feestelijkheden werd ook de nieuwe naam van de vrijwilligersjaarprijs bekendgemaakt. Vanaf 2020 heet de vrijwilligersjaarprijs WestlandHart. De komende tijd wordt gezocht naar een uiting die past bij deze naam.

Platform Gehandicapten Westland
De jury roemt het bestuur en in het bijzonder de voorzitter van Platform Gehandicapten Westland om haar tomeloze, enthousiaste en veelzijdige inzet. Het platform heeft veel vaste vrijwilligers die zich inzetten voor het toegankelijk maken van de Westlandse samenleving. Zij wonen vergaderingen bij, bekijken situaties ter plaatse en geven advies. Voor veel van hen geldt dat zij ook ervaringsdeskundige zijn. Gedreven mensen die op professionele wijze een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van bouwplannen en het drempelvrij maken van middenstand, horeca en maatschappelijke organisaties in Westland.

Publieksprijs
Naast de juryprijs van de vrijwilligersjaarprijs is ook de publieksprijs toegekend. Wethouder Vreugdenhil reikte het kunstwerk met het bijbehorende geldbedrag uit aan Team Westland, dat met een meerderheid van 50% van de in totaal 2.000 stemmen, de publieksprijs won.

Datering:00-00-2018
Collectie:Onderscheidingen
Fotonummer:HAW6-000065
Documenttype:kleurenfoto
Auteursrechtstatus:Onbekend
Bron:Historisch Archief Westland

Annotaties

Er zijn nog geen annotaties op dit item

Plaats een annotatie

Velden met een zijn verplichte velden.