Beschrijving:De heer J.R. (Jan) Kemmers uit Naaldwijk ontving donderdag 7 april 2022 de WestlandStek voor zijn vrijwillige inzet van meer dan vijf decennia voor Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken (KNV EHBO), afdeling Naaldwijk. Wethouder Piet Vreugdenhil reikte hem de gemeentelijke onderscheiding uit bij zijn afscheid op de EHBO-jaarvergadering.
De heer Kemmers is sinds 1970 actief voor de EHBO-vereniging met circa 100 leden. De heer Kemmers heeft hier meer dan 50 jaar ingezet voor veelzijdige activiteiten. Hij heeft diverse bestuursfuncties bekleed waaronder het voorzitterschap en was hij actief als hulpverlener op vele lokale evenementen zoals feestweken en sportwedstrijden. Door deze langdurige inzet is hij jarenlang ondersteunend geweest als vraagbaak voor de vereniging.
Het doel van de vereniging is om zoveel mogelijk mensen te trainen in EHBO-vaardigheden. Dit wordt gedaan door jaarlijks een basiscursus EHBO te organiseren, herhalingslessen aan te bieden en bij evenementen EHBO-vrijwilligers in te zetten.

Datering:07-04-2022
Plaats:Naaldwijk
Collectie:Onderscheidingen
Fotonummer:HAW6-000350
Auteursrechtstatus:Onbekend
Bron:Historisch Archief Westland

Annotaties

Er zijn nog geen annotaties op dit item

Plaats een annotatie

Velden met een zijn verplichte velden.